Sporočilo
  • Direktiva EU o piškotkih

    Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

    Več o direktivi

Kako poteka


Nakupujte na obroke kar preko telefona ali e-pošte!

Za izbiro artikla imate pri nas na voljo Simulator nakupov. S simulatorjem poiščete željeni izdelek, simulator pa vam poda osnovne informacije o izdelku in primer izračuna na obročno odplačevanje. V kolikor se odločite za nakup, nam posredujete podatke o izbranem izdelku (to lahko storite kar v simulatorju). Nato nas pokličete in poveste geslo, da potrdite sklenitev nakupa na obroke. Željeni izdelek vam bomo poslali na dom, vi pa boste nakup plačali po položnicah, ki vam jih bomo mesečno pošiljali na vaš naslov.

Kako pridobite geslo?

Geslo pridobite tako, da nam preko e-pošte Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. ali navadne pošte na naš naslov ODSTOP FINANCE d.o.o., Jurčičeva ulica 6, 2000 Maribor s pripisom »NAKUP« pošljete naslednje dokumente:

- Zadnjo plačilno listo
- Zadnji bančni izpis iz vašega računa
- Kopije osebnih dokumentov (osebna izkaznica, davčna številka, bančna kartica)

Na podlagi teh dokumentov vam bomo poslali Geslo in ostale dokumente. Ko prejmemo podpisane dokumente nazaj, bo vaše Geslo aktivno in lahko ga boste uporabljali za nakupovanje kar preko telefona, e-pošte ali osebno pri nas. GESLO JE UPORABNO VEČKRAT, kar pomeni, da se postopek iz te točke izvede le pred prvim nakupom, nato pa lahko s tem Geslom kupujete znotraj vašega limita neomejeno krat, brez dodatnih zahtev po dokumentih!

Za dodatne informacije ali prijazno podporo strankam prosimo pokličite na 02/252-46-45 ali 040/187-777 ali nam pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. .