Sporočilo
  • Direktiva EU o piškotkih

    Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

    Več o direktivi

O podjetju

Smo podjetje ODSTOP FINANCE d.o.o., s sedežem na Jurčičevi ulici 6 v Mariboru. Podjetje se je na začetku ukvarjalo z raznimi finančnimi storitvami in storitvami spremljave plačilnih sistemov, kmalu pa smo ponudbo razširili na kreditiranje fizičnih oseb iz lastnih sredstev. Potrebe in povpraševanje naših strank pa so nas vodile k dodatni razširitvi ponudbe, ki je v osnovi predstavljena na naših internetnih straneh. Tako sedaj zraven gotovinskih kreditov nudimo obročno odplačevanje pri nas kupljenih izdelkov, kar predstavljamo v tej spletni trgovini.

Podjetje ima tri zaposlene z univerzitetno izobrazbo in več zunanjih sodelavcev različnih profilov. Naš cilj in vodilo poslovanja je opravljati kvalitetne storitve, katere bodo botrovale maksimalnemu zadovoljstvu naših strank, ki se zaradi učinkovitih in prilagodljivih storitev vedno znova vračajo k nam.

Vabimo Vas, da si v nadaljevanju ogledate našo spletno trgovino, ter nas za morebitne dodatne podrobnosti oziroma vprašanja kontaktirate po telefonu: 02/252-46-45, FAX: 02/252-46-46, GSM: 040/187-777 ali e-pošti: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.

Vse nakupe na obročno odplačilo izvajamo preko procesnega centra HITRI KREDITI d.o.o.